Η Νάπολι περιμένει την Σαμπντόρια στο Σαν Πάολο και η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση, είναι συντριπτικά υπέρ των «παρτενοπέι». 
 \r\n
 Νάπολι – Σαμπντόρια με πριμ 5%, 110+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα και  cashout! Δείτε το και μέσω  live streaming!  
 \r\nΗ Νάπολι περιμένει την Σαμπντόρια στο Σαν Πάολο και η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση, είναι συντριπτικά υπέρ των «παρτενοπέι». Συγκεκριμένα, οι «παρτενοπέι» δεν ηττώνται εντός έδρας στα παιχνίδια με την Σαμπντόρια από το 1998! Μάλιστα, οι δύο ομάδες έχουν δώσει 11 ματς έκτοτε στον ιταλικό Νότο, με τη γηπεδούχο Νάπολι να παραμένει αήττητη, μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες! Νάπολι – Σαμπντόρια άσος στο 1.29. \r\n\r\nΣτα δύο πιο πρόσφατα, η φιλοξενούμενη σκόραρε από δύο φορές, ωστόσο τόσο το 2015 (4-2), όσο και πέρσι, το καλύτερο που κατάφερε ήταν να πάρει μια ισοπαλία. Αυτά ήταν και τα πρώτα της γκολ στην τρέχουσα δεκαετία, καθώς στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια των δύο ομάδων από το 2010 και μετά, αποτύγχανε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Νάπολι – Σαμπντόρια με πριμ 5%, 110+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα και  cashout! Δείτε το και μέσω  live   streaming ! \r\n\r\nΑνεξαρτήτως έδρας πάντως, τα τρία τελευταία των δύο ομάδων αποδείχτηκαν αρκούντως παραγωγικά, καθώς όλα επαλήθευσαν τόσο το goal/goal, όσο και το over 3.5. Αξίζει να σημειωθεί πως σε δύο από αυτά, η Νάπολι επιβλήθηκε με σκορ 4-2!  Νάπολι – Σαμπντόρια   over 2.5 στο 1.40. \r\n\r\nΟι φιλοξενούμενοι ετοιμάζονται για ακόμα ένα ταξίδι εκτός έδρας, αναζητώντας την σταθερότητα μακριά από το άντρο της, καθώς και στα 8 τελευταία ταξίδια της, απέτυχε να επιστρέψει σπίτι με τη νίκη. Στα έξι πιο πρόσφατα, σκόραρε ακριβώς ένα τέρμα, για να αποσπάσει τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1 με Πεσκάρα, Φιορεντίνα, Κροτόνε), γνωρίζοντας ταυτόχρονα τρεις ήττες (Κάλιαρι 2-1, Γιουβέντους 4-1, Κιέβο 2-1).   Νάπολι – Σαμπντόρια   goal/goal στο 1.75,

Napoli_Mertens-2.jpg

Η Νάπολι περιμένει την Σαμπντόρια στο Σαν Πάολο και η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση, είναι συντριπτικά υπέρ των «παρτενοπέι».

\r\n

Νάπολι – Σαμπντόρια με πριμ 5%, 110+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα και cashout! Δείτε το και μέσω live streaming!

\r\nΗ Νάπολι περιμένει την Σαμπντόρια στο Σαν Πάολο και η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση, είναι συντριπτικά υπέρ των «παρτενοπέι». Συγκεκριμένα, οι «παρτενοπέι» δεν ηττώνται εντός έδρας στα παιχνίδια με την Σαμπντόρια από το 1998! Μάλιστα, οι δύο ομάδες έχουν δώσει 11 ματς έκτοτε στον ιταλικό Νότο, με τη γηπεδούχο Νάπολι να παραμένει αήττητη, μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες! Νάπολι – Σαμπντόρια άσος στο 1.29. \r\n\r\nΣτα δύο πιο πρόσφατα, η φιλοξενούμενη σκόραρε από δύο φορές, ωστόσο τόσο το 2015 (4-2), όσο και πέρσι, το καλύτερο που κατάφερε ήταν να πάρει μια ισοπαλία. Αυτά ήταν και τα πρώτα της γκολ στην τρέχουσα δεκαετία, καθώς στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια των δύο ομάδων από το 2010 και μετά, αποτύγχανε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Νάπολι – Σαμπντόρια με πριμ 5%, 110+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα και cashout! Δείτε το και μέσω live streaming! \r\n\r\nΑνεξαρτήτως έδρας πάντως, τα τρία τελευταία των δύο ομάδων αποδείχτηκαν αρκούντως παραγωγικά, καθώς όλα επαλήθευσαν τόσο το goal/goal, όσο και το over 3.5. Αξίζει να σημειωθεί πως σε δύο από αυτά, η Νάπολι επιβλήθηκε με σκορ 4-2! Νάπολι – Σαμπντόρια over 2.5 στο 1.40. \r\n\r\nΟι φιλοξενούμενοι ετοιμάζονται για ακόμα ένα ταξίδι εκτός έδρας, αναζητώντας την σταθερότητα μακριά από το άντρο της, καθώς και στα 8 τελευταία ταξίδια της, απέτυχε να επιστρέψει σπίτι με τη νίκη. Στα έξι πιο πρόσφατα, σκόραρε ακριβώς ένα τέρμα, για να αποσπάσει τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1 με Πεσκάρα, Φιορεντίνα, Κροτόνε), γνωρίζοντας ταυτόχρονα τρεις ήττες (Κάλιαρι 2-1, Γιουβέντους 4-1, Κιέβο 2-1).  Νάπολι – Σαμπντόρια goal/goal στο 1.75,

Ζευγάρι στις... κόκκινες!

Ζευγάρι στις... κόκκινες!

Πράγματα για την ρουλέτα που ίσως δεν γνωρίζετε

Πράγματα για την ρουλέτα που ίσως δεν γνωρίζετε