Χωρίς διπλό από το 1999!

Χωρίς διπλό από το 1999!

Schalke_Burgstaller.jpg

Σάλκε και Αϊντραχτ στο παιχνίδι της Παρασκευής για την Bundesliga, για δύο ομάδες που χάραξαν διαφορετικό… μονοπάτι μετά τη διακοπή του Ιανουαρίου.

Σάλκε – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με πριμ 5%, 100+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα και cashout! Δείτε το μέσω live streaming.

Θα αναμετρηθούν στην Κοιλάδα του Ρουρ, η μία για να συνεχίσει το σερί και η άλλη για την πρώτη νίκη του νέου έτους. Η Σάλκε οδηγήθηκε στη διακοπή με ήττα από το Αμβούργο, ωστόσο επανήλθε, επικρατώντας την περασμένη εβδομάδα της Ινγκολσταντ. Αντίθετο δρομολόγιο για την Αϊντραχτ που έκλεισε το 2016 με νίκη επί της Μάιντς και μπήκε στο 2017 με βαριά ήττα στη Λειψία. Σάλκε – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με πριμ 5%, 100+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα και cashout! Δείτε το μέσω live streaming.

Κοινός παρονομαστής και για τις δύο ομάδες, το γεγονός ότι στο πρώτο παιχνίδι τους τη νέα χρονιά επαλήθευσαν το no goal, σημείο που συνόδευσε τα τέσσερα τελευταία της Αϊντραχτ, αλλά και δύο της Σάλκε στο ίδιο διάστημα. Σάλκε – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης no goal στο 1.70.

Οι «βασιλικοί  μπλε» έχουν την παράδοση με το μέρος τους στις αναμετρήσεις με την ομάδα από την Φρανκφούρτη εντός έδρας. Δεν ηττήθηκαν σε κανένα από τα 14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια εντός έδρας και θα πρέπει να γυρίσουμε το ρολόι στον Μάιο του 1999 για να βρεθεί η τελευταία φορά που οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το Γκελσενκίρχεν (2-3). Σάλκε – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης άσος στο 1.73

Μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια της Veltins Arena, η Σάλκε σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές σε έξι από τα επτά πιο πρόσφατα, αν και τα τέσσερα τελευταία των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, συνοδεύτηκαν από under 2.5. Όπως και τα τρία προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της Σάλκε στην Bundesliga. Σάλκε – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης under 2.5 στο 1.62.

Αποτελεσματικό παιχνίδι από το small blind

Αποτελεσματικό παιχνίδι από το small blind

Κάπου σε έχω… ξαναδεί!

Κάπου σε έχω… ξαναδεί!