Η τέχνη του δράκου στα slot games

Η τέχνη του δράκου στα slot games

XingGuardian.jpg

Το νέο παιχνίδι Xing Guardian και τα χαρακτηριστικά του.

Το Xing Guardian είναι το νέο slot που φέρνει τη μαγεία της ανατολικής ομορφιάς και της κινέζικης κουλτούρας στον υπολογιστή.

Ένα παιχνίδι με μοναδικό feeling και χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε video game υψηλών προδιαγραφών. Το Xing Guardian φροντίζει να μετατρέψει μια απλή επαφή με ένα slot game σε μία συναρπαστική εμπειρία μεγάλων διαστάσεων.

Η αίσθηση Κινεζικής προέλευσης της εμφάνισής του συνδυάζεται με ένα φουτουριστικό φόντο στο οποίο δε λείπουν επίσης και τα στοιχεία της φαντασίας και του παραμυθιού. Το Xing Guardian είναι τοποθετημένο σε ένα μυστικιστικό φαράγγι ενώ το σκηνικό του στολίζεται με μερικά από τα πιο λεπτομερή και εντυπωσιακά γραφικά.

Στις πέντε σειρές του παιχνιδιού εμφανίζονται διάφορα σύμβολα συμβατά με την ατμόσφαιρα του Xing Guardian, όπως νούφαρα, μαργαριταρένια δαχτυλίδια, φοίνικες, δράκοι, τίγρεις και χελώνες. Πίσω από την κύρια περιοχή του παιχνιδιού υπάρχει η μαγευτική θέα βουνών, ναών και φαναριών που ενισχύουν την “ασιατική” αίσθηση του slot.

Ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα του παιχνιδιού είναι η Xing Guardian η οποία χρησιμοποιείται ως wild και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο όταν εμφανιστεί στην κύρια περιοχή. Στο παιχνίδι υπάρχει και το χαρακτηριστικό του Rise of The Dragon που μπορεί να εμφανίσει μια στοίβα σύμβολων wild σε μία ή περισσότερες σειρές. Το ισχυρότερο, ίσως, σύμβολο του Xing Guardian είναι το Yin Yang.

Ο ατμοσφαιρικός σχεδιασμός του Xing Guardian σε συνδυασμό με τα πανέμορφα γραφικά, τα εύστοχα ηχητικά εφέ και τα εντυπωσιακά animations δημιουργούν ένα από τα πλέον ξεχωριστά περιβάλλοντα σε slot game. Η παραμυθένια αίσθηση της Κινέζικης κουλτούρας και της Άπω Ανατολής μπαίνουν σε άλλη διάσταση και προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία με το Xing Guardian.

Κερδίστε διπλά εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Κέρκυρα!

Κερδίστε διπλά εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Κέρκυρα!

Eκλεισαν οι εγγραφές στο No Finish Line της Αθήνας

Eκλεισαν οι εγγραφές στο No Finish Line της Αθήνας